Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 76 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6400g0kcal0g0g0g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g320g32kcal4.8g0g1.9g272g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g176g634kcal79.2g70.4g10.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale480g288kcal48g24g1.4g350.4g
Manteli, jauhettu, n. 1dl2240g13485kcal539.8g147.8g1209.6g156.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19328g28877kcal1343.6g484.4g2447g1558.4g
Valittu annoskoko9664g14438kcal671.8g242.2g1223.5g779.2g
Annoskoko puolitettuna4832g7219kcal335.9g121.1g611.8g389.6g
Arvot/100g100g149kcal7g2.5g12.7g8.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229174