Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi417g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green38g127kcal10.9g21.4g0.4g11.4g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g100g96kcal8g14g0.8g8g
Paprika punainen 46g13kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika vihreä 54g12kcal0.5g1.4g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Valkosipuli 6.2g6.8kcal0.5g1g0g0.1g
Purjosipuli 42g10kcal0.8g1g0.1g0.9g
Peruna, vanha, kuorittu 75g57kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Parsakaali brokkoli 125g44kcal5.8g2.4g0.4g3.1g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kasvisliemikuutio 5.4g17kcal0.5g0.7g1.3g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5g44kcal0g0g5g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)3.3g2.3kcal0g0.3g0.1g0g
Vihreä currytahna4.2g6.2kcal0.1g0.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1935g894kcal59g117.4g18.4g54g
Valittu annoskoko967g447kcal29.5g58.7g9.2g27g
Annoskoko puolitettuna484g224kcal14.8g29.4g4.6g13.5g
Arvot/100g100g46kcal3g6.1g1g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238797