Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 3002g734kcal41.4g58.5g15g75g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 3002g3858kcal622.9g0g150.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g2702g946kcal43.2g186.4g2.7g37.8g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g901g3512kcal261.2g13.5g270.2g0g
Basilika, kuivattu 6g15kcal0.9g1.2g0.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19344g19211kcal1939.2g519.2g996.4g230.4g
Valittu annoskoko9672g9605kcal969.6g259.6g498.2g115.2g
Annoskoko puolitettuna4836g4803kcal484.8g129.8g249.1g57.6g
Arvot/100g100g99kcal10g2.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374