Porkkanainen jauhelihakastike

1. Raasta porkkanat ja hienonna sipulit.

2. Ruskista jauheliha omassa rasvassaan.

Lisää joukkoon porkkana ja sipulit.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle tomaattimurska.

Huuhdo tölkki vedellä ja kaada se kastikkeen joukkoon.

Mausta suolalla ja rakuunalla tai timjamilla.

3. Kuutioi tomaatit.

Lisää tomaatit ja kerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita.

(K-Supermarketin resepti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2403g3340kcal456.6g0g168.2g0g
Porkkana 1202g393kcal7.4g66.8g2.4g30.6g
Sipuli 721g218kcal9g34.6g1.4g12.3g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)2343g937kcal39.8g192.1g2.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 601g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%1202g2043kcal82.9g16.8g180.2g24g
Tomaatti, tuore1202g244kcal7.2g45.7g3.6g16.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19344g14349kcal1205.8g712g716.2g167.4g
Valittu annoskoko9672g7175kcal602.9g356g358.1g83.7g
Annoskoko puolitettuna4836g3587kcal301.5g178g179.1g41.9g
Arvot/100g100g74kcal6.2g3.7g3.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=325475