Pekonilohi

Leikkaa lohi annospaloiksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Kääri annospalat pekoniviipaleeseen ja paista uunipellillä 175 asteessa noin 40minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 121 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 8000g15626kcal1495.2g0g1080g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot1600g4640kcal224g16g416g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g30g51kcal2.4g9.6g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19360g40633kcal3443.2g51.2g2992.4g0g
Valittu annoskoko9680g20317kcal1721.6g25.6g1496.2g0g
Annoskoko puolitettuna4840g10158kcal860.8g12.8g748.1g0g
Arvot/100g100g210kcal17.8g0.3g15.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285973