Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 7205g7718kcal1664.4g0g108.1g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g5kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Voi, 1 tl, 5 g1081g7890kcal10.8g10.8g864.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti252g457kcal6.8g30.3g35.3g0g
Valkosipuli 216g234kcal17.1g35.2g1.3g4.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g144g68kcal2.2g10.5g1.7g4.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro144g44kcal3g6.1g0.7g4.6g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g216g471kcal49.7g0.2g30.3g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g216g1405kcal64.8g0g86.5g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g180g206kcal1.5g11.3g18.4g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19368g36997kcal3641g210.2g2294g39.4g
Valittu annoskoko9684g18498kcal1820.5g105.1g1147g19.7g
Annoskoko puolitettuna4842g9249kcal910.3g52.6g573.5g9.9g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029