Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 4000g1541kcal34.4g312.4g6.4g71.6g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1600g1984kcal51.2g65.6g168g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g246kcal7.9g6.2g20.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19376g7542kcal187g768.4g389.2g143.4g
Valittu annoskoko9688g3771kcal93.5g384.2g194.6g71.7g
Annoskoko puolitettuna4844g1886kcal46.8g192.1g97.3g35.9g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153