Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 769g1096kcal96.1g2.3g78.8g0g
Sokeri 594g2411kcal0g593.3g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl582g5240kcal0g0g582.2g0g
Omena, keskikokoinen 200g4658g1584kcal9.3g330.7g14g83.8g
Vehnäjauho puolikarkea 908g3116kcal92.6g635.8g10.9g31.8g
Leivinjauhe 35g61kcal1.8g13.2g0g0.2g
Maito, Kevyt1397g643kcal44.7g67.1g21g0g
Leseseos (3 viljan)466g1188kcal77.3g158.4g28.4g139.7g
Sokeri 198g804kcal0g197.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g82g297kcal2.9g64.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19376g32878kcal649.4g4127g1476.4g511g
Valittu annoskoko9688g16439kcal324.7g2063.5g738.2g255.5g
Annoskoko puolitettuna4844g8219kcal162.4g1031.8g369.1g127.8g
Arvot/100g100g170kcal3.4g21.3g7.6g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109