Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium175g32kcal1.8g5.3g0.4g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)351g228kcal11.2g16.8g12.3g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 88g267kcal3.1g3.7g26.3g0.4g
Katkarapu 175g120kcal25.3g0g1.9g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 175g597kcal46.5g0g45.1g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g5.3g18kcal0.5g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1939g2524kcal176.8g59.6g172.2g0.8g
Valittu annoskoko970g1262kcal88.4g29.8g86.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna485g631kcal44.2g14.9g43.1g0.2g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198040