Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g113g16kcal2.1g1.4g0.2g0g
Kananmuna, keitetty 186g265kcal23.2g0.6g19g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 563g427kcal10.5g86.8g1.1g5.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Sinappi 18g24kcal0.8g2.5g1.1g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)8.4g1.7kcal0g0.5g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 51g448kcal0g0g50.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1939g2379kcal74.2g186.6g144g13.2g
Valittu annoskoko970g1189kcal37.1g93.3g72g6.6g
Annoskoko puolitettuna485g595kcal18.6g46.7g36g3.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174