Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 4003g1542kcal34.4g312.7g6.4g71.7g
Vesi4003g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g1601g1986kcal51.2g65.7g168.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi88g247kcal7.9g6.2g20.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19392g7549kcal187g769.2g389.6g143.6g
Valittu annoskoko9696g3774kcal93.5g384.6g194.8g71.8g
Annoskoko puolitettuna4848g1887kcal46.8g192.3g97.4g35.9g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153