Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g33g12kcal1.2g1.4g0.1g0g
Sokeri 7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 25g86kcal1.4g19g0.3g0.3g
Becel olive (Becel), annos 100g5g18kcal0g0.1g1.9g0g
Mansikka 17g7.7kcal0.1g1.4g0g0.3g
Raparperi 10g3.4kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g310kcal5.6g59g4.6g1.4g
Valittu annoskoko97g155kcal2.8g29.5g2.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g78kcal1.4g14.8g1.2g0.4g
Arvot/100g100g160kcal2.9g30.4g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108