Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 50g111kcal8.8g0g8.5g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 14g19kcal0.4g0.5g1.7g0g
Maustepippuri, annos 1g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g8.3g11kcal1.1g0g0.7g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale7.1g4.3kcal0.7g0.4g0g5.2g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g333kcal22.2g2.8g26g10.8g
Valittu annoskoko97g166kcal11.1g1.4g13g5.4g
Annoskoko puolitettuna48g83kcal5.6g0.7g6.5g2.7g
Arvot/100g100g172kcal11.5g1.4g13.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796