Eevan kaalipapusoppa

Suikaloi kaali isoon kattilaan, pilko joukkoon porkkanat ja paprika.

Kaada pataan noin 1,3 litraa vettä ja lisää kaksi kasvis- tai lihaliemikuutiota.

Anna kiehua hiljalleen reilu tunti - mitä pitempään, sen pehmeämpää! Lisää pataan pavut ja tomaattimurska, sekoita ja kuumenna uudelleen kiehuvaksi.

Lisää suolaa maun mukaan, esim.

herbamarea ja muita mausteita (esim.

basilika ja provencen yrtit sopivat hyvin) Jos pidät valkosipulista, lisää muutama kynsi!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 53g15kcal0.6g2.1g0.1g1.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.8g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow15g13kcal0.7g2.2g0.1g0.7g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)14g5.5kcal0.2g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g79kcal3.4g12.6g0.6g4.4g
Valittu annoskoko97g39kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna49g20kcal0.9g3.2g0.2g1.1g
Arvot/100g100g41kcal1.8g6.5g0.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=274910