Kaalipata

Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Tootsie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali34g7.1kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g3.4g9kcal0.6g0g0.8g0g
Siirappi 1.7g5.1kcal0g1.2g0g0g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g2.9g9kcal0.3g1.8g0.1g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 16g21kcal3.4g0g0.8g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g150kcal9.8g10.8g7.2g3.2g
Valittu annoskoko97g75kcal4.9g5.4g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna49g38kcal2.5g2.7g1.8g0.8g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.6g3.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=296970