Kaalipiirakka

Valmista taikina voista, juustoraasteesta, rahkasta ja mantelijauhoista.

Hauduta kaalisuikaleet ja sipulit kattilassa pehmeiksi noin tunti.

Lisää kinkku, hunaja, mausteet, keitetyt kananmunat ja raa´at kananmunat.

Levitä täyte pohjan päälle uunipellille, paista 175 C noin 45 minuuttia.

Mukautettu ohje eestiläisestä kaalipiirakan ohjeesta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g3.8g27kcal0g0g3g0g
Oltermanni, perinteinen3.8g14kcal0.9g0g1.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g17g101kcal3.5g1.1g9.1g0g
Rahka, valio3.8g2.4kcal0.4g0.2g0g0g
Keräkaali, 100g38g9kcal0.5g1.3g0.1g0.8g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Hunaja 1.5g5kcal0g1.2g0g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna, keitetty 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Joulukinkku, rasva poistettu13g23kcal3.9g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g393kcal20.6g8.6g29.6g2.2g
Valittu annoskoko97g196kcal10.3g4.3g14.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g98kcal5.2g2.2g7.4g0.6g
Arvot/100g100g202kcal10.6g4.4g15.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230436