Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g55g197kcal7.1g37.7g1.6g5.5g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl4.4g15kcal0.6g2.4g0.3g0.5g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen22g7.2kcal0.7g1.1g0g0g
Juusto, mozzarella 11g29kcal2g0g2.2g0g
Oliiviöljy 2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Leivinjauhe 1.1g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g545kcal21g85g12.6g12g
Valittu annoskoko97g273kcal10.5g42.5g6.3g6g
Annoskoko puolitettuna49g136kcal5.3g21.3g3.2g3g
Arvot/100g100g280kcal10.8g43.7g6.5g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977