Meloni-halloumi-mansikkasalaatti

Revi huuhdottu ja valutettu lollo rosso (tai frisee rosso) salaatti laakealle vadille.

Kuori, poista siemenet ja paloittele melonit reiluiksi paloiksi.

Puhdista ja lohko mansikat.

Viipaloi halloumi ja paista ne (2rkl) oliiviöljyssä kauniin ruskeiksi.

Sekoita kastikeainekset keskenään: soseuta reilu kourallinen TUORETTA MINTTUA 4rkl oliiviöljyä ja 2rkl vaaleaa balsamico-etikkaa sauvasekoittimella, rouhi sekaan hieman mustapippuria.

Sekoita melonit, mansikat, halloumit, rucolat ja kastike toisessa kulhossa (onnistuu parhaiten käsin).

Lisää seos salaattipedin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 259 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 7.5g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Rucolasalaatti (60g pussi) (Pirkka), annos 20g2.2g0.6kcal0.1g0g0g0g
Vesimeloni, punnittu kuorineen 38g7.6kcal0.2g1.5g0g0.2g
Cantaloupe meloni19g3.7kcal0.1g0.8g0g0.2g
Mansikka 19g8.7kcal0.1g1.6g0g0.4g
Halloumi juusto (Eridanous), annos 100g7.5g24kcal1.6g0.1g1.9g0g
Oliiviöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Oliiviöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.7g0.3kcal0g0.1g0g0.1g
Balsamico valkoinen (Acentino), annos 25g1g1kcal0g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g150kcal4.4g8.8g10g2g
Valittu annoskoko97g75kcal2.2g4.4g5g1g
Annoskoko puolitettuna49g37kcal1.1g2.2g2.5g0.5g
Arvot/100g100g77kcal2.3g4.5g5.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428189