Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl13g43kcal1.8g7g0.8g1.4g
Vesi31g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)47g19kcal1.7g3g0g0g
Mustikka metsä- 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl1.6g10kcal0.2g0.1g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g227kcal7.4g20.2g13g2.8g
Valittu annoskoko97g114kcal3.7g10.1g6.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g57kcal1.9g5.1g3.3g0.7g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.4g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111