Mansikka-raparperimurupaistos

Paloittele raparpeti ja mansikat.

Kaada 1 dl sokeria ja perunajauho niiden päälle.

Levitä paistosvuokaan.

Sekoita muruseos ja kaada täytteen peitoksi.

Paista 200 asteessa 20 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikka 44g20kcal0.2g3.7g0.1g0.8g
Raparperi 31g11kcal0.2g1.7g0g0.4g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Kaurahiutale 5g19kcal0.7g2.8g0.4g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Sokeri 2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)4.7g34kcal0g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g262kcal3g38.4g8.4g3.8g
Valittu annoskoko97g131kcal1.5g19.2g4.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna49g66kcal0.8g9.6g2.1g1g
Arvot/100g100g134kcal1.5g19.7g4.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238191