Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g9g33kcal1.2g6.5g0.2g0.3g
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 6.3g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 31g8.3kcal1g1g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0.3g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g272kcal25g15g11.8g0.6g
Valittu annoskoko97g136kcal12.5g7.5g5.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g68kcal6.3g3.8g3g0.2g
Arvot/100g100g140kcal12.8g7.7g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507