Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow25g21kcal1.1g3.7g0.1g1.2g
Soijanakki, hälsans kök19g46kcal3.4g1.3g3g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0g0.2g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana194g177kcal10.4g18.2g6.2g3.4g
Valittu annoskoko97g88kcal5.2g9.1g3.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna49g44kcal2.6g4.6g1.6g0.9g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794