Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5.8g53kcal0g0g5.8g0g
Omena, keskikokoinen 200g47g16kcal0.1g3.3g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea 9g31kcal0.9g6.4g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt14g6.5kcal0.4g0.7g0.2g0g
Leseseos (3 viljan)4.7g12kcal0.8g1.6g0.3g1.4g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g330kcal6.4g41.6g14.6g5g
Valittu annoskoko97g165kcal3.2g20.8g7.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna49g83kcal1.6g10.4g3.7g1.3g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.4g7.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109