Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.9g3.1kcal0.4g0.3g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 20g70kcal2.1g14.2g0.2g0.7g
Oliiviöljy 5.3g47kcal0g0g5.3g0g
Hapankaali 31g8.8kcal0.3g1.3g0.1g0.6g
Tomaattimurska Eldorado3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix4.2g3.8kcal0g0.9g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste16g56kcal4.5g0.3g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g382kcal14.6g34.8g20.2g2.8g
Valittu annoskoko98g191kcal7.3g17.4g10.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g96kcal3.7g8.7g5.1g0.7g
Arvot/100g100g196kcal7.5g17.8g10.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150