Kirjolohiwokki

Öljyä paistamiseen
450g wokvihanneksia
n.300g kirjolohifileetä palasina
aurajuustoa 30g
2dl kermaa
mausteeksi fenkolia

Paista wokvihannekset pehmeiksi öljyssä.

Lisää fenkoli.

Laita sekaan kalapalat ja anna hetken kypysä, lisää aura ja kerma ja anna kpysä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 195 grammaa

Muori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 28g46kcal4.7g0g3.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1g9kcal0g0g1g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 3.4g8.9kcal0.9g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 20g66kcal0.4g0.6g7g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g45g16kcal0.8g2.9g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g292kcal13.6g7g23.6g2.8g
Valittu annoskoko97g146kcal6.8g3.5g11.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g73kcal3.4g1.8g5.9g0.7g
Arvot/100g100g150kcal7g3.6g12.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188481