Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g44g8.9kcal0.3g1.7g0.1g0.6g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g13g6kcal0g1.5g0g0g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g80kcal1.2g9.6g3.8g1.8g
Valittu annoskoko97g40kcal0.6g4.8g1.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna49g20kcal0.3g2.4g1g0.5g
Arvot/100g100g41kcal0.6g4.9g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314