Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g22g75kcal2.9g14g0.7g1.3g
Prinssinakki pirkka 300g13g32kcal0.4g0.4g2.6g0g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g18g45kcal2.6g0.3g3.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, tuore5.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Kesäkurpitsa13g2.2kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.3g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Feta, Arla Apetina 10 %8.8g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Paprika, punainen2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)11g6.6kcal0.1g0.5g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g361kcal16.2g32.4g16.8g3.4g
Valittu annoskoko98g180kcal8.1g16.2g8.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna49g90kcal4.1g8.1g4.2g0.9g
Arvot/100g100g185kcal8.3g16.6g8.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978