Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g16g23kcal2g0g1.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen29g10kcal1g1.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g7.3g26kcal0.9g5.2g0.2g0.2g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki22g24kcal5.5g0.1g0.2g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste8.3g30kcal2.4g0.1g2.3g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g15g23kcal1.2g0.6g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g272kcal26g15g12.6g0.4g
Valittu annoskoko98g136kcal13g7.5g6.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g68kcal6.5g3.8g3.2g0.1g
Arvot/100g100g139kcal13.3g7.7g6.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850