Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 35g10kcal0.4g1.4g0.1g0.7g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g18g26kcal3g0.1g1.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.3g3.3kcal0.2g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g79kcal7.2g3g3.8g1.4g
Valittu annoskoko98g39kcal3.6g1.5g1.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna49g20kcal1.8g0.8g1g0.4g
Arvot/100g100g40kcal3.7g1.5g1.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704