Hirvipaisti jäisenä

Laita jäinen paisti uunin ritilälle ja laita alle astia, johon valumavedet jäävät.

Lait uuni 75-80 asteeseen ja anna sen paistua siinä lämmössä noin 12 tuntia.

Sillä aikaa keitä vedestä (noin 5-7 desiä) , suolasta, soijakastikkeesta, pippureista, rakuunasta ja esim soijakastikkeesta ja/tai liemikuutiosta keitetty liemi.

Anna sen jäähtyä.

Laita paisti liemeen noin 5 tunniksi.

Kääntele sitä tarpeen tullen ja astian koosta riippuen.

Paisti on maukasta lämpimä mutta myös erinomaisen hyvää leikkeleeksi.

Takuuresepti ja tuloksena mureaa lihaa.

Jos haluat vielä mureampaa, vähennä suolan määrä normaalin maustamisen määrään ja laita liha astiaa ja kaada jäisen lihan ylle kiehuva mauste liemi.

Paista aina alle 100-asteisessa uunissa (kiloselle palaselle menee 8-12 tuntia uuninlämmöstä riippuen)

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1565 grammaa

Krisse2506
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 63g70kcal13.2g0g1.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g144kcal26.6g0.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko98g72kcal13.3g0.2g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g36kcal6.7g0.1g1g0.1g
Arvot/100g100g74kcal13.6g0.2g1.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=290533