Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 44g7.9kcal0.2g1.1g0.2g0.3g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g25g5kcal0.3g0.8g0.1g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Emmental, mustaleima2.5g10kcal0.7g0g0.8g0g
Herkkusieni säilyke 21g3.6kcal0.4g0g0.1g0.5g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.9g6.2kcal0g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g126kcal3.2g4g10.6g1.6g
Valittu annoskoko98g63kcal1.6g2g5.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna49g32kcal0.8g1g2.7g0.4g
Arvot/100g100g64kcal1.6g2g5.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087