Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 28g5.1kcal0.2g0.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 21g40kcal5.7g0g1.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g28g7kcal0.4g1.2g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%14g23kcal0.4g0.4g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g154kcal13.8g5.4g8.4g0.6g
Valittu annoskoko98g77kcal6.9g2.7g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g39kcal3.5g1.4g2.1g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7g2.8g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730