Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.8g2.2g0.1g1.3g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g159kcal11.8g5.2g10.2g2.8g
Valittu annoskoko98g79kcal5.9g2.6g5.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna49g40kcal3g1.3g2.6g0.7g
Arvot/100g100g81kcal6g2.7g5.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213