Nasi goreng

HUOM! Ohjeessa tarvitaan 5dl valmista riisiä

Silppua kaali ja v. sipuli.

Kuullota kaali ja v. sipuli öljyssä curryn kanssa (2tl), kunnes kaali pehmenee.

Lisää keitetty riisi, valutettu ananas, soija ja chilitahna.

Paista hetki keskilämmöllä.

Lisää jäiset katkaravut ja anna kuumentua kannen alla.

(Ohje Yhteishyvä 1/12 s.11)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 24g6.5kcal0.3g1g0g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g13g7.7kcal0.1g1.9g0g0.2g
Soijakastike 3.4g2kcal0.2g0.3g0g0g
Sambal Oelek chilitahna (Santa Maria, 100g)1.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 17g12kcal2.4g0g0.2g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)38g46kcal0.8g10.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g175kcal7.6g27.2g3.4g2g
Valittu annoskoko98g88kcal3.8g13.6g1.7g1g
Annoskoko puolitettuna49g44kcal1.9g6.8g0.9g0.5g
Arvot/100g100g89kcal3.9g13.9g1.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273850