Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g31g13kcal0.2g3.7g0.1g0g
Juuressose Pirkka 500g31g13kcal0.2g2.8g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.8g7.9kcal0.5g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g84kcal1.8g13.2g3.4g0g
Valittu annoskoko98g42kcal0.9g6.6g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna49g21kcal0.5g3.3g0.9g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522