Juustokakku

Sekoita ensin erikseen A B ja C lopuksi yhdistä ja laita pakkaseen vähintään muutamaksi tunniksi, mielummin yöksi.

A juusto, keltuaiset, sokerit
B valkuaiset
C kerma

Murenna kakkuvuokaan digestivet pohjalle ja täyte päälle

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Mikaw
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia tuorejuusto 200g34g86kcal2g1.1g8.1g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl13g17kcal1.7g0g1.1g0g
Sokeri 17g69kcal0g16.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi11g51kcal0.7g6.7g2.4g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 23g74kcal0.5g0.7g7.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g597kcal9.8g51.6g39g0.6g
Valittu annoskoko98g299kcal4.9g25.8g19.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna49g149kcal2.5g12.9g9.8g0.2g
Arvot/100g100g305kcal5g26.4g19.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387039