Kasvisfetapihvit

Raasta kasvikset ja fetajuusto, lisää sekaan kananmunat sekä vehnäjauhot (tai soijajauho) ja sekoita massa tasaiseksi.

Paista pihvit lettupannussa miedolla lämmöllä molemmin puolin ja laita vielä hetkiseksi uuniin, jotta pihveihin tulee rapea pinta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 22g5.4kcal0.1g0.9g0g0.4g
Nauris 16g4.4kcal0.2g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 5.6g17kcal1g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.5g0g1.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana195g119kcal6.6g8.8g5.6g2.2g
Valittu annoskoko98g60kcal3.3g4.4g2.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna49g30kcal1.7g2.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g61kcal3.4g4.5g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87713