Kebabliha (oma tekemä)

2 kg jauhelihaa
90 g aromisuolaa
1/2 dl jauhettua mustapippuria

Vatkaa taikina kiinteäksi (n. 10 min.) taikinakoukuilla.

Kääri tiiviiksi limpuksi folioon.

Paista 4 tuntia 100 asteessa.

Anna vetäytyä n. 20 min. folion sisässä paistamisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2090 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha (sika-nauta) 17%94g207kcal16.4g0g15.9g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 4.2g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana196g420kcal33g1g32g0.4g
Valittu annoskoko98g210kcal16.5g0.5g16g0.2g
Annoskoko puolitettuna49g105kcal8.3g0.3g8g0.1g
Arvot/100g100g214kcal16.8g0.5g16.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=25118