Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g333g117kcal12.3g14.3g1.3g0g
Sokeri 71g287kcal0g70.7g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 250g862kcal13.7g190.3g3g3.1g
Becel olive (Becel), annos 100g50g175kcal0g1.5g19g0g
Mansikka 167g78kcal0.8g14g0.3g3.2g
Raparperi 100g34kcal0.7g5.5g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1940g3103kcal55g592.6g47.4g15.4g
Valittu annoskoko970g1551kcal27.5g296.3g23.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna485g776kcal13.8g148.2g11.9g3.9g
Arvot/100g100g160kcal2.8g30.5g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108