Riikan vatruskat

1kg keitettyjä perunoita muusataan
Sekoita mukaan
1/2 dl kauraleseitä
1 1/2dl vehnäjauhoja
1 kananmuna
1 tl suolaa
Täyte:
2 dl puuroriisiä
1 tl suolaa
1dl maitoa
2 keitettyä kananmunaa
1 raaka kananmuna

Tee taikinasta pieniä kakkaroita, laita sisään täytettä ja taita puolikuun muotoisiksi.

Paista 250 asteessa noin 15 min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Tuomela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 604g458kcal11.3g93.1g1.2g6g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.1g0.1g3.4g0g
Kauralese 15g54kcal2.7g6.9g1.2g2.6g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g207kcal6.2g42.3g0.7g2.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)97g118kcal2.1g26.3g0.3g0.8g
Kananmuna kuoreton 33g47kcal4.2g0.1g3.4g0g
Kananmuna, keitetty 66g95kcal8.3g0.2g6.8g0g
Maito, Kevyt60g28kcal1.9g2.9g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1944g2108kcal81.6g343.8g35.8g23g
Valittu annoskoko972g1054kcal40.8g171.9g17.9g11.5g
Annoskoko puolitettuna486g527kcal20.4g86g9g5.8g
Arvot/100g100g108kcal4.2g17.7g1.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429196