Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow250g212kcal11.5g37.5g1.2g12.5g
Soijanakki, hälsans kök187g457kcal33.7g13.1g30g0g
Purjosipuli 94g21kcal1.7g2.2g0.2g2g
Peruna, vanha, kuorittu 250g190kcal4.7g38.7g0.5g2.5g
Vesi187g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 1.2g3.2kcal0.2g0.3g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1945g1769kcal103.6g183.6g63.8g35g
Valittu annoskoko972g884kcal51.8g91.8g31.9g17.5g
Annoskoko puolitettuna486g442kcal25.9g45.9g16g8.8g
Arvot/100g100g91kcal5.3g9.4g3.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794