Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g94g328kcal12g65.4g1.8g3g
Atria kevyt jauheliha500g851kcal95.1g0g50g0g
Kananmuna kuoreton 63g89kcal7.8g0.2g6.4g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 313g83kcal10.3g9.7g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g3.1g11kcal0g0.1g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1945g2724kcal250.4g150.8g118.8g6g
Valittu annoskoko972g1362kcal125.2g75.4g59.4g3g
Annoskoko puolitettuna486g681kcal62.6g37.7g29.7g1.5g
Arvot/100g100g140kcal12.9g7.8g6.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507