Tomaatti-uunikala

Nosta seitipalat laakeaan uunivuokaan ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa ensin 15 minuuttia.

Viipaloi tomaatit ja levitä kalojen päälle.

Pirskota päälle öljy.

Murenna tai leikkaa leipäviipaleet hienoksi ja ripottele juustoraasteen kanssa pinnalle.

Jatka paistamista 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ripottele pinnalle tuoretta basilikaaja tarjoile keitetyn riisin tai perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Temobox

Niksu84 sanoi...

Tämä oli niin hyvää ja niin helppoa :)

maanantai 11.10.2010 klo 21:03

AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 4000g3102kcal702.4g0g28g0g
Tomaatti 3750g854kcal21g129.4g11.3g52.5g
Öljy300g2700kcal0g0g300g0g
Sekaleipä, vaalea, vesi, vehnäjauho, vehnärouhe 600g1602kcal50.9g277.7g25.3g22.9g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.1000g2790kcal300g15g170g0g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.7g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g22207kcal2153g859.6g1070.6g161.4g
Valittu annoskoko9720g11104kcal1076.5g429.8g535.3g80.7g
Annoskoko puolitettuna4860g5552kcal538.3g214.9g267.7g40.4g
Arvot/100g100g114kcal11.1g4.4g5.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147221