Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2403g434kcal13.5g60.1g9.6g16.8g
Peruna, vanha, kuorittu 1201g915kcal22.6g186.2g2.4g12g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Oliiviöljy 84g744kcal0g0g84.1g0g
Tomaattimurska 3004g883kcal16.8g159.2g6g57.1g
Polar 15% juustoraaste (150g)601g1562kcal186.2g0g90.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2403g3989kcal456.5g0g240.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g17066kcal1391.8g813.4g865g172.6g
Valittu annoskoko9720g8533kcal695.9g406.7g432.5g86.3g
Annoskoko puolitettuna4860g4267kcal348g203.4g216.3g43.2g
Arvot/100g100g88kcal7.2g4.2g4.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200