Unkarilainen vihannespata

Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 486 grammaa

Lehtospekka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha1249g1915kcal241.1g0g104.9g0g
Lanttu 1249g360kcal12.5g57.5g3.7g22.5g
Palsternakka 750g477kcal3.7g88.4g3g33.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g1624g455kcal9.7g96.6g3.2g40.6g
Tomaattimurska, 1 prk999g268kcal6g53g2g14g
Sipuli 1249g378kcal15.6g60g2.5g21.2g
Valkosipuli 300g325kcal23.7g48.9g1.8g6.3g
Rypsiöljy 125g1105kcal0g0g124.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow130g338kcal13g13g26g2.1g
Vehnäjauho puolikarkea 100g343kcal10.2g70g1.2g3.5g
Naudanliha312g479kcal60.3g0g26.2g0g
Lanttu 312g90kcal3.1g14.4g0.9g5.6g
Palsternakka 187g119kcal0.9g22.1g0.7g8.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g406g114kcal2.4g24.2g0.8g10.2g
Tomaattimurska, 1 prk250g67kcal1.5g13.2g0.5g3.5g
Sipuli 312g95kcal3.9g15g0.6g5.3g
Valkosipuli 75g81kcal5.9g12.2g0.4g1.6g
Rypsiöljy 32g278kcal0g0g31.5g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow33g85kcal3.2g3.2g6.5g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea 25g86kcal2.5g17.5g0.3g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g14912kcal838.4g1218.4g683.2g359.8g
Valittu annoskoko9720g7456kcal419.2g609.2g341.6g179.9g
Annoskoko puolitettuna4860g3728kcal209.6g304.6g170.8g90g
Arvot/100g100g77kcal4.3g6.3g3.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224794