Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3000g722kcal54.3g66g9g69g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Parsakaali brokkoli 3000g1052kcal138.6g58.5g9g75g
Kasvisliemikuutio, Knorr120g336kcal9.6g11.4g28.8g1.9g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)2400g3840kcal64.8g64.8g360g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g12547kcal565.8g516.6g818.4g332.6g
Valittu annoskoko9720g6274kcal282.9g258.3g409.2g166.3g
Annoskoko puolitettuna4860g3137kcal141.5g129.2g204.6g83.2g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139