Meksikolainen lihaperunalaatikko

7 keskikokoista kiinteää perunaa
1 iso sipuli
2 tomaattia
400g 10% paistijauhelihaa
El paso Chunky Salsa Medium -purkki (maun mukaan saa olla mild tai hot)
El paso Fajitas mausteseos-pussi
1tl öljyä
(juustoraastetta)

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää fajitas-mausteseos ja salsa.

Kuori ja viipaloi perunat, tomaatit ja sipuli.

Kerrosta ainekset vuokaan aloittaen ja lopettaen jauhelihalla, keskimmäiseen kerrokseen tulee sipuli ja tomaatit.

Ripottele halutessasi pinnalle hieman juustoraastetta ja peitä vuoka foliolla.

Paista uunissa 200 asteessa n. 1h 20min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2880g4781kcal547.2g0g288g0g
Sipuli (kuorittu)504g136kcal6.6g24.2g1g8.6g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1800g365kcal10.8g68.4g5.4g25.2g
Rypsiöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Salsa Old El Paso Thick ´n Chunky Hot1440g504kcal18.7g86.4g4.3g21.6g
Peruna, keskikokoinen 60g3024g1814kcal45.4g393.1g3g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19440g16475kcal1257.4g1144.2g747.4g165.2g
Valittu annoskoko9720g8237kcal628.7g572.1g373.7g82.6g
Annoskoko puolitettuna4860g4119kcal314.4g286.1g186.9g41.3g
Arvot/100g100g85kcal6.5g5.9g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=96320