Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 1400g1352kcal42.1g274.3g4.5g13.9g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3200g941kcal17.9g169.6g6.4g60.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 800g3120kcal17g17.6g336g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Juustoraaste emmental punaleima800g3120kcal232g0g240g0g
Mineraalisuola keskiarvo 60g0.8kcal0.2g0g0g0g
Oregano, kuivattu 8g24kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19442g27951kcal1849g961.2g1816.8g165g
Valittu annoskoko9721g13976kcal924.5g480.6g908.4g82.5g
Annoskoko puolitettuna4860g6988kcal462.3g240.3g454.2g41.3g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429