Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3202g5316kcal608.5g0g320.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Makaroni, keitetty, suolaa 1401g1353kcal42.2g274.5g4.5g13.9g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 3202g942kcal17.9g169.7g6.4g60.8g
Smetana, rasvaa n. 40 % 801g3122kcal17.1g17.6g336.2g0g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Juustoraaste emmental punaleima801g3122kcal232.2g0g240.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 60g0.8kcal0.2g0g0g0g
Oregano, kuivattu 8g25kcal0.9g1.7g0.8g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19456g27972kcal1850.8g961.8g1818g165g
Valittu annoskoko9728g13986kcal925.4g480.9g909g82.5g
Annoskoko puolitettuna4864g6993kcal462.7g240.5g454.5g41.3g
Arvot/100g100g144kcal9.5g4.9g9.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429