Katkarapu artisokilla

Paista sipulit ja herkkusienet about 5min.

lisää kanaliemi (voi olla v. viiniä), artisokat 8kpl, ruohosipulia, ja paprikat ja lämmitä muutama min. Lisää katkat ja laita kansi päälle ja anna hautua 3-4min.

Mausta suolalla, pippurilla, sitruunalla ja persiljalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Slimmin10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Artisokka vedessä (Lidl)316g98kcal5.7g18.9g0g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Kanaliemi laimennettu 88g8.7kcal0.2g0.4g0.7g0g
Herkkusieni 88g14kcal1.8g0.3g0.3g1.3g
Chili paprika punainen18g7kcal0.4g1.6g0g0g
Paprika punainen 44g13kcal0.4g2g0.2g0.8g
Keskikokoinen katkarapu (Rainbow), annos 180g316g221kcal47.3g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1946g779kcal114.4g56.4g7.2g7.8g
Valittu annoskoko973g390kcal57.2g28.2g3.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna487g195kcal28.6g14.1g1.8g2g
Arvot/100g100g40kcal5.9g2.9g0.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207280